Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ.

ΤΟ ΑΦΘΑΡΤΟ ΙΕΡΟ ΛΕΙΨΑΝΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ


Η ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ ΑΓΙΩΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
 ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ 
ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ
 1-4/09/14
1η μέρα  : Αναχώρηση  στις 07.30 από την εκκλησία του Αγίου Χριστοφόρου στην Κατερίνη και με μία στάση φθάνουμε στην  Ηγουμενίτσα . Επιβίβαση στο ferry boat για Κέρκυρα. Στάση στο κέντρο της πόλης για να προσκυνήσουμε τον Άγιο Σπυρίδωνα και την Αγία Θεοδώρα . Το απόγευμα τακτοποίηση στο ξενοδοχείο . Ξεκούραση . Ελεύθερος χρόνος στην διάθεση σας. Δείπνο. Διανυκτέρευση .
2η μέρα : Μετά το πρωϊνό θα αναχωρήσουμε  για το μεγαλόπρεπο ανάκτορο της Αυτοκράτειρας της Αυστρίας Ελισσάβετ ,αφιερωμένο στον αγαπημένο της ήρωα Αχιλλέα  , το Αχίλλειο . Θα συνεχίσουμε για την Παλαιοκαστρίτσα  και στο ύψος της Δασιάς   θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στην διάθεση μας για φαγητό . Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Το απόγευμα θα επισκεφθούμε το Ποντικονήσι και τη Μονή Βλαχερνών . Ελεύθερος χρόνος  στην διάθεσή σας . Δείπνο . Διανυκτέρευση 
3η μέρα : Πρωϊνό και αναχώρηση  για  προαιρετική κρουαζιέρα στου Παξούς . Αναχώρηση  από  Κέρκυρα 09.00 .Άφιξη  Αντίπαξους κατά   11.15  -   Μπλε  Σπηλιές  –   Παξούς  και το απόγευμα αναχώρηση για την   Κέρκυρα . Ελεύθερος χρόνος στην διάθεση μας . Δείπνο . Διανυκτέρευση . 
4η μέρα Μετά το πρωϊνό επίσκεψη στο κέντρο της πόλης για τις τελευταίες αγορές μας και νωρίς το μεσημέρι αναχώρηση για  το λιμάνι όπου θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής    . Κάνοντας τις  απαραίτητες στάσεις για καφέ και ξεκούραση άφιξη στην Κατερίνη . 
ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
 Περιλαμβάνει
1.       Μεταφορά με πολυτελή ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ λεωφορείο του γραφείου μας που πληρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για την ασφαλή μεταφορά σας.
2.       Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα
3.       Τρεις διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια στο Ξενοδοχείο ARITI GRAND HOTEL  4 αστέρων  με 3 πρωϊνά  και 3­ δείπνα .
4.       Περιηγήσεις – Ξεναγήσεις
5.       ΦΠΑ και όλες τις νόμιμες κρατήσεις 
6.     Τιμή συμμετοχής 160 ευρώ κατά άτομο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου