Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ENOΡΙΑ ΑΓΙΩΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ- ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ




ENΟΡΙΑ ΑΓΙΩΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
 ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.
 Μεγάλη επιτυχία είχε η εκδήλωση της Ενορίας Αγίων Χριστοφόρου και Ευθυμίου Κατερίνης, την Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014 στις 6.00 το απόγευμα στο ετήσιο απογευματινό τσάϊ, που ήταν αφιερωμένο στα δέκα χρόνια λειτουργίας της Ενορίας.
    Ομιλητής της Εκδήλωσης ήταν ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος κ. Αθανάσιος Μαρινόπουλος, ο οποίος μίλησε σχετικά καθώς ήταν ο Πρόεδρος της  Α΄ Ερανικῆς Επιτροπής και αυτός που προετοίμασε τον υπόγειο Ναό του Αγίου Ευθυμίου για τα θυρανοίξια και την πρώτη Θ. Λειτουργία και απέδωσε με πολυ γλαφυρό τρόπο τον αγώνα και τις δράσεις όλων  των ενοριτών.
     Ακολούθησε προβολή βίντεο με φωτογραφικό υλικό από την αρχή (θεμελίωση) μέχρι και σήμερα. Κατόπιν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.  Γεώργιος απηύθυνε χαιρετισμό στους συγκεντρωμένους και έδωσε τιμητικές πλακέτες στα μέλη της Α΄ Ερανικής Επιτροπής και τόν Μηχανικό κ. Αθανάσιο Μπλάτζα, από το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγ. Χριστοφόρου & Ευθυμίου Κατερίνης.
        Στη συνέχεια χαιρέτισαν την εκδήλωση  η Βουλευτής κ. Άννα  Μάνη, η Αντιπεριφερειάρχης Ν. Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου και η Δημοτική Σύμβουλος κ. Πιπίτσα Μακρίδου-Παρτσαλίδου εκπρόσωπος του Δημάρχου Κατερίνης κ. Σάββα Χιονίδη.
        Αμέσως μετά, παρουσιάστηκαν παραδοσιακά τραγούδια διαφόρων περιοχών της Ελλάδος, από την χορωδία του Συλλόγου Ιεροψαλτών και παιδιών του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης  υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου και Χοράρχη κ. Λαζάρου Τζορμπατζίδη.
        Η παρουσία του κόσμου ήταν πληθωρικότατη και δυναμική αλλά και η οργάνωση από πλευράς του Ενοριακού Φιλοπτώχου της Ενορίας και του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου υπό την Προεδρία του Αιδεσιμολογιωτάτου Πρωτοπρεσβυτέρου κ. Σωκράτη Ελ. Ξενίδη ήταν άψογη. 

       Ιδιαίτερα όμως  θερμά συγχαρητήρια  σε όλους και όλες τους επώνυμους και ανώνυμους που βοήθησαν και συνέβαλλαν  στην όλη επιτυχία της Εκδήλωσης.
 ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ.








ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Α΄ ΕΡΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΕΓΕΡΣΕΩΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΩΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΤΗ 2002-2005





ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΩΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΕΛ. ΞΕΝΙΔΗ.
Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Α΄ ΠΡΩΤΗΣ ΕΡΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΕΓΕΡΣΕΩΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ Π. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ.


TΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΥΣ

ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ Α΄ ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΘΙΟΥΣ.

ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ Β΄  ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΡΘΙΟΥΣ.


ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΟΣΕΥΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΞΩ ΚΑΘΩΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ.

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΜΑΣ, Ο ΚΙΤΡΟΥΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ



Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΑΠΟΝΕΜΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Α΄ ΕΡΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Π. ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ


Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ κ  ΑΝΝΑ ΜΑΝΗ ΑΠΟΝΕΜΕΙ ΤΙΝΗΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΣΤΗΝ κ.  ΣΤΕΡΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ

Η  ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ κ.  ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΑΠΟΝΕΜΕΙ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΣΤΟΝ κ.ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ  ΠΑΡΘΕΝΙΔΗ

Η  ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Κ. ΑΝΝΑ ΜΑΝΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ.

Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ Κ. ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ  ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΜΗΝΥΜΑ.

Η  ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Κ. ΠΙΠΙΤΣΑ ΜΑΚΡΙΔΟΥ- ΠΑΡΤΣΑΛΙΔΟΥ  ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ  ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΧΑΙΡΕΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ Κ.  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΕΙ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ                       ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ                            ΑΓΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ.

Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ κ. ΛΑΖΑΡΟΥ ΤΖΟΡΜΠΑΤΖΙΔΗ ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΟΜΟΡΦΑΙΝΑΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.




Η  ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Κ.  ΠΙΠΙΤΣΑ ΜΑΚΡΙΔΟΥ-ΠΑΡΤΣΑΛΙΔΟΥ ΑΠΟΝΕΜΕΙ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΣΤΙΣ κ. ΑΝΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΚΑΙ ΟΛΓΑ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΟΥ.

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ  ΑΠΟΝΕΜΟΥΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΣΤΗΝ Κ.  ΜΑΝΟΥΣΑΡΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου