Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΑΓΙΩΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΙΣ 20-12-2015ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ
ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΑΓΙΩΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΣΤΙΣ 20-12-2015
ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓΙΩΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΣΗΜΕΡΑ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΣΤΙΣ 5.00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ.
Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΑΠΟ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙ:
ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ, ΥΠΟ ΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΣΑΠΡΑΝΗ, ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΖΑ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ.
ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ!!!!
ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙΣΑ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΜΑΣ,  ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ NIKOLAOY ΞΑΦΗ, ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΝΕΟΣΥΣΤΑΘΕΙΣΑ ΜΑΣ ΕΞΕΠΛΗΞΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΜΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΡΑΪΣΑ" ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΤΑ ΝΟΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑ,Σ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ.
 
ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ Π. ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΞΕΝΙΔΗΣ, ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΑΥΤΗΣ.
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΟΠΙΑΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΟΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ, ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΗΧΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΤHN ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ,  Κ. ΟΛΓΑ ΒΑΪΝΑ ΚΑΙ Κ. ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΞΕΝΙΔΟΥ.
ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,  ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΘΩΡΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝ ΓΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΑΓΙΟ ΔΩΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου