Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Γιορτή Νεολαίας στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίων Χριστοφόρου και Ευθυμίου

Γιορτή Νεολαίας στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίων Χριστοφόρου και Ευθυμίου

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η γιορτή Νεολαίας και λήξης των Κατηχητικών και Πνευματικών Συνάξεων της Ενορίας μας Αγίων Χριστοφόρου και Ευθυμίου, την Κυριακή 13 Ιουνίου το απόγευμα στο προαύλιο του Ιερού Ναού.
Κατά την εφετινή εορτή παρουσιάστηκαν καλλιτεχνικά προγράμματα από τις νεοσύστατες Χορωδίες και Ορχήστρες οργάνων υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτη του Ιερού Ναού και Μουσικουδιδασκάλου του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης κ. Νικολάου Ξάφη και με την συνδρομή του Ιεροψάλτη του Ιερού Ναού κ. Γεωργίου Τσαπράνη.
Η Γιορτή ξεκίνησε με την παρουσίαση τραγουδιών από τα μικρότερα Κατηχητόπουλα της Ενορίας μας, με την βοήθεια της κατηχήτριας τους κ. Όλγας Βαϊνά. Στην συνέχεια παρουσιάστηκε η χωροδία των μεσαίων και μεγαλύτερων παιδιών, με την βοήθεια της κατηχήτριας τους κ. Μαγδαληνής Ξενίδη, πλαισιομένη από την Ορχήστρα της Ενορίας υπό την διεύθυνση του κ. Νικολάου Ξάφη. Ακολούθησε, εν συνεχεία, η παρουσίαση τραγουδιών από την νεοσύστατη χορωδίας κυριών της Ενορίας μας με την οργανική ενορχύστρωση της Ορχήστρας επίσης υπό την διεύθυνση του κ. Νικολάου Ξάφη. 
Τέλος ακολούθησε ελεύθερο λαϊκό πρόγραμμα με ποντιακή μουσική. 
Ο Ιερατικός Προϊστάμενος της Ενορίας πρωτοπρ. π. Σωκράτης Ξενίδης κατά τον χαιρετισμό του ευχαρίστησε όσους ήρθαν για να τιμήσουν την προσπάθεια των παιδιών και των κυριών και τις γενικότερες δράσεις της Ενορίας και ευχήθηκε κάθε χρόνο και περισσότεροι νέοι να συμμετέχουν σε τέτοιες συνάξεις. 


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


























 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου