Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2017

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΑΓΙΩΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ


Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην Ενορία Αγ. Χριστοφόρου και Ευθυμίου Κατερίνης χθες Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 6:00 το απόγευμα   Στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ενορίας.
Στην εκδήλωση τα μικρά παιδιά παρουσίασαν θεατρικό σκέτς και τα μεγαλύτερα παιδιά αφηγήθηκαν  ,με ταυτόχρονη προβολή power point, που γεννήθηκε ο Χριστός και πως πρέπει να δεχτούμε και να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα.
Στο δεύτερο μέρος η γυναικεία χορωδία της ενορίας μας, υπό τη διεύθυνση του κ. Νικολάου Ξάφη  παρουσίασε παραδοσιακά κάλαντα από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Το κλίμα ήταν πολύ καλό και ενθουσιώδες καθώς και τα παιδιά ήταν πολλά και ο κόσμος που παρακολούθησε τη γιορτή πολύς. Στη τέλος ο προϊσττάμενος της Ενορίας π. Σωκράτης Ελ.Ξενίδης ευχαρίστησε τους κατηχητές π. Φιλάρετος Μπαϊράμη, κ. Ειρήνη Τσαγκαλίδου, κ. Όλγα Βαϊνά, κ. Σοφία Παπαδημητρίου , κ. Πελαγία Βαϊνά για την πολύ καλή οργάνωση της εορτής.
Ακολούθησε κέρασμα για όλο τον κόσμο και η απονομή δώρων στα παιδιά των Κατηχητικών Συνάξεων.

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό!!!!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου