Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Το Κατηχητικό της ενορίας Αγίων Χριστοφόρου και Ευθυμίου Κατερίνης πραγματοποίησε ημερήσια εκδρομή στη Σουρωτή στον Άγιο Παΐσιο και στο Πλανητάριο το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Η Ενορία Αγίων Χριστοφόρου και Ευθυμίου Κατερίνης πραγματοποίησε το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018, ημερήσια εκδρομή στο Ιερό Ησυχαστήριο του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Σουρωτής, όπου βρίσκεται ο τάφος του Αγίου Παϊσίου του Αγιορίτου.
Στη συνέχεια πήγαν στον Άγιο Αντώνιο σε αναψυκτήριο όπου έπαιξαν και ψυχαγωγήθηκαν.
Μετά το φαγητό επισκεφτήκαμε το Πλανητάριο έξω από τη Θεσσαλονίκη, όπου παρακολούθησαν προβολή. Ταινίας τρισδιάστατη με θέμα τα θάυματα της Μηχανικής.
Τα παιδιά κατενθουσιασμένα και κατεχαριστημένα πήραν το δρόμο της επιστροφής. Βέβαια μέσα στο λεωφορείο τραγούδησαν και έψαλαν διάφορα κάλαντα και έπαιξαν διάφορα παιχνίδια πάντα με την επίβλεψη και την καθοδήγηση των κατηχητών τους!!!
Στο τέλος ευχαρίστησαν το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και το προϊστάμενο της Ενορίας για την εκδρομή που τους πήγαν αλλά και τις κατηχήτριες τους κ. Ειρήνη Τσαγκαλίδου, κ. Όλγα Βαϊνά, κ. Σοφία Παπαδημητρίου και κ. Πελαγία Βαϊνά.
Μετά τις ευχαριστίες τα παιδιά ζήτησαν να γίνονται συχνά τέτοιες εκδρομές και έδωσαν ραντεβού για το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στις 6:30 το βράδυ για την παρουσίαση της Χριστουγεννιάτικης εορτής που ετοιμάζουν!!!
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ!!!!























































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου