Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΑΓΙΩΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΩΛΗΘΟΥΝ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΕΓΕΡΘΕΙ ΤΟ ΚΩΔΩΝΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΝΑΟΥ

"Επί του έργου "
Στη συνάντηση εθελοντών στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού των Αγίων Χριστοφόρου και Ευθυμίου Κατερίνης, στις 6 Μαρτίου 2019.
Συνάντηση  των εθελοντών του Ιερού Ναού των Αγίων Χριστοφόρου & Ευθυμίου Κατερίνης, στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο
Την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019 το βράδυ έγινε η σύναξη  των εθελοντών του Ιερού Ναού των Αγίων Χριστοφόρου & Ευθυμίου Κατερίνης στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο, προκειμένου να συνεχίσουν την κατασκευή Πασχαλινών Λαμπάδων!!!!
Συγκεκριμένα αποφασίστηκε να κατασκευαστούν και στη συνέχεια να πωληθούν Πασχαλινές λαμπάδες και τα έσοδα από τη δραστηριότητα αυτή, να διατεθούν αποκλειστικά για την κατασκευή και αποπεράτωση του κωδωνοστασίου του Ιερού Ναού!!!!!
Καλούμε όλους τους πιστούς και φίλους της ενορίας  των Αγίων Χριστοφόρου & Ευθυμίου Κατερίνης, να μας βοηθήσουν, ώστε να διαθέσουμε όλες τις λαμπάδες και να μπορέσουμε να επιτύχουμε και αυτό το στόχο μας!!!
Υπάρχουν πολλά, όμορφα και ποικίλα σχέδια!!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!!!!

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ!!!


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου