Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

Η ΕΝΟΡΙΑ ΑΓΙΩΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΗΝΥΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΜΟΡΓΟ-ΝΑΞΟ-ΤΗΝΟ



 







Η ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 6-9-2024

ΣΤΗΝ ΑΜΟΡΓΟ

(ΠΑΝΑΓΙΑ ΧΟΖΟΒΙΩΤΙΣΣΑ)-

ΝΑΞΟ ΚΑΙ

ΤΗΝΟ(ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 450,00 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ 4 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΠΡΩΪΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΦΕΡΥ ΜΠΟΤ ΚΑΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΩΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ-ΑΜΟΡΓΟ-ΤΗΝΟ από 2 έως 6 Σεπτεμβρίου 2024


1η μέρα

Αναχώρηση απο τον Ι.Ν των Αγίων Ευθυμίου και Χριστοφόρου στις 9.30πμ και με τις απαραίτητες στάσεις φτάνουμε στον Πειραιά. Το πλοίο μας αναχωρεί στις 5.30μμ και φτάνει στην όμορφη Νάξο στις 11μμ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

2η μέρα

Μετά το πρωινό αναχωρούμε στις 12πμ για να επισκεφθούμε την γραφική Αμοργό.
Φτάνουμε στο νησί στις 3μμ. Ελεύθερος χρόνος στην χώρα. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Ι.Μ της Παναγίας της Χοζοβιώτισσας με τα 271 σκαλοπάτια, η οποία χαρακτηρίζεται ως το κόσμημα του Αιγαίου και αποτελεί το σπουδαιότερο θρησκευτικό μνημείο του νησιού. Επιστροφή στο λιμάνι και στις 7μμ αναχωρούμε για  νησί της Νάξου. Διανυκτέρευση.

3η μέρα 

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε το παραδοσιακό χωριό Χαλκί με τα γραφικά σοκάκια και τις βουκαμβίλιες. Εκεί βρίσκεται η εκκλησία της Παναγίας της Πρωτόθρονος μια απο τις σημαντικότερες εκκλησίες της Νάξου. Μέσα στην εκκλησία η τοιχογραφία που απεικονίζει την Παναγία με την ρόκα στο χέρι, στη κόγχη του ιερού, θεωρείται μοναδική στον κόσμο. Συνεχίζουμε για να επισκεφθούμε την Παναγία Δροσιανή, απο τις παλαιότερες εκκλησίες των Βαλκανίων που το όνομά της το πήρε, σύμφωνα με τους κατοίκους, λόγω ενός θαύματος: όταν πριν από πολλά χρόνια υπήρχε μια μακρά περίοδος ανομβρίας, έκαναν έκκληση στην Παναγία κι εκείνη έκανε το θαύμα της και άρχισε να βρέχει στην περιοχή. Επόμενη στάση, η Απείρανθος σε υψόμετρο 600μ, είναι ένα … κρητικό χωριό στη Νάξο με τους ντόπιους να έχουν την ιδιαίτερη κρητική προφορά! Ελεύθερος χρόνος για φαγητό. Ο κούρος στο χωριό Μέλανες είναι το επόμενο αξιοθέατο που θα επισκεφθούμε και καταλήγουμε στη χώρα της Νάξου για να δούμε απο κοντά την φημισμένη Πορτάρα. Ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

4η μέρα

Ελεύθερος χρόνος για να περιηγηθούμε στα σοκάκια της Νάξου και όσοι επιθυμούν μπορούν να επισκεφθούν προαιρετικά την Τήνο. Διανυκτέρευση.

5η μέρα

Μετά το πρωινό αφήνουμε το ξενοδοχείο μας και αναχωρούμε στις 09.30πμ απο νησί της Νάξου. Φτάνουμε στον Πειραιά στις 3μμ και με τις απαραίτητες στάσεις αργά το βράδυ φτάνουμε Κατερίνη.

                                                                                       ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 450€ ΤΟ ΑΤΟΜΟ

 

Περιλαμβάνει

-Την μεταφορά με πολυτελή λεωφορεία του γραφείου μας.

-4 Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο NAXOS HOLIDAYS 3* με πρωινό.

-Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Νάξο και ,Αμοργό με επιστροφή.

-Περιηγήσεις και ξεναγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.

-Ξεναγό στο νησί της Νάξου.

-Ασφάλιση αστικής ευθύνης.

-Δημοτικός φόρος διαμονής.

Δεν περιλαμβάνει

Την εκδρομή στην Τήνο η οποία είναι προαιρετική.

 

*Το παρόν πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί απο τον αρχηγό, για την καλύτερη έκβαση της εκδρομής.

**Ακύρωση 10 μέρες πριν την αναχώρηση επιβαρύνεται με ακυρωτικά.

*** Επιβάρυνση μονόκλινου 30€.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου