Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018 Σήμερα Σάββατο 20 2 Σεπτεμβρίου 2018 Πραγματοποιήθηκε η έναρξη των κατηχητικών συνάξω στην ενορία Αγίων Χριστοφόρου και Ευθυμίου Κατερίνης τα παιδιά συγκεντρώθηκαν στον αύλειο χώρο της εκκλησίας στις 12 η ώρα το μεσημέρι και στη συνέχεια  Τελέστηκε αγιασμός για την έναρξη με τη συμμετοχή των αρχιμανδριτών πατρός Τιμοθέου Τόρες από την Κολομβία και του πατρός Φιλαρέτου Μπαϊράμι και του πρωτοπρεσβύτερου πατρός Σωκράτη Ξενίδη.
Μετά την τελετή του αγιασμού μίλησε στα παιδιά και τους γονείς που ήταν συγκεντρωμένοι εμπνευσμένα ο πατήρ Τιμόθεος από την Κολομβία στο τέλος δόθηκε κέρασμα στα παιδιά και από το επόμενο Σάββατο 29, Σεπτεμβρίου θα αρχίσουν κανονικά τα μαθήματα των κατηχητικών συνάξεων.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής κάθε Σάββατο στις 11 το πρωί τα παιδιά προσχολικής ηλικίας και πρώτης Δευτέρας δημοτικού στις 12 η ώρα τα παιδιά του δημοτικού σχολείου Τρίτης Τετάρτης Πέμπτης και έκτης δημοτικού και στη μία η ώρα τα παιδιά του λυκείου και στις δύο η ώρα τα παιδιά του γυμνασίου.

Περιμένουμε όλα τα παιδιά να έρθουν στις κατηχητικές συνάξεις για να μάθουν το λόγο του θεού να αγαπήσουν το Χριστό και την εκκλησία!!!
Οι κατηχητές που θα κάνουν  μαθήματα είναι Ο αρχιμανδρίτης κ. Φιλάρετος Μπαϊράμης και η κυρία Σοφία Παπαδημητρίου η κυρία Όλγα Βαϊνά η κυρία Πελαγία  Βαϊνά και η κυρία Ειρήνη Τσαγκαλίδου!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου